Skip to content

Botanisch tekenen en schilderen, Paperback 144 pagina's

Productnummer: 1511661
€ 12,95 € 11,88 ex. BTW
Librero

Omschrijving

In Botanisch tekenen & schilderen onthult botanisch kunstenaar en ervaren workshopleider Karen Kluglein haar geheimen om bladeren, bloemen, bessen, takken en andere elementen nauwgezet en boeiend weer te geven.

Na een aantal tips over het observeren van bloemen en planten en een overzicht van de belangrijkste botanische termen en concepten vind je in twee hoofdstukken gedetailleerde richtlijnen en voorbeelden om botanisch te tekenen en schilderen met verschillende media.

Botanisch tekenen – Losjes schetsen, precies meten en natekenen en werken naar foto’s met grafiet, kleurpotlood, pen en zilverstift.
Botanisch schilderen – Kleuren mengen, wassingen, werken in lagen, kleurschakeringen, toonwaarden en details uitwerken met aquarelverf, gouache en acrylverf. Leer daarnaast jouw persoonlijkheid in je werk te leggen en te bepalen wanneer een schilderij af is.
Botanisch tekenen & schilderen laat beginnende en ervaren kunstenaars zien hoe ze zorgvuldige observaties kunnen vertalen in indrukwekkende kunstwerken.

Specificaties

Code OEM: 11661
Code EAN: 9789463597739
Merk: Librero