Skip to content

Tekenen vanuit je hart Paperback, 128 pagina's

Productnummer: 1514016
€ 9,95 € 9,13 ex. BTW
Librero

Omschrijving

Wil jij leren om met een paar lijnen je eigen geïnspireerde en betekenisvolle illustraties te maken? Tekenen vanuit je hart helpt je om je tekenvaardigheden en persoonlijke stijl te ontwikkelen. Tegelijkertijd voorziet het boek jou van tips die je fantasie en creativiteit ongehinderd doen stromen.
Na een inleiding over de basisbenodigdheden zoals potloden, pennen, inkt, waterverf en markers ontdek je handige aanwijzingen en tekentechnieken voor lay-out en compositie, handlettering en het werken in kleur. Eenvoudige stap-voorstapoefeningen helpen je bij het maken van je persoonlijke kunst en illustraties, van bloem- en natuurmotieven tot portretten, dagelijkse taferelen en je favoriete objecten.
Dankzij de combinatie van inspirerende tips die jou op je artistieke reis motiveren en een schat aan tekentechnieken en -instructies vormt Tekenen vanuit je hart jouw ideale bron om mindfulle, expressieve kunst te creëren die is geïnspireerd door de doelen, dromen en de belangrijkste momenten uit jouw leven. Paperback, 128 pagina's

Specificaties

Code OEM: 14016
Code EAN: 9789463594721
Merk: Librero