Skip to content
Meer weten over Terpen Tijn?

SINDS 1991 HET ADRES VOOR KUNSTSCHILDER- EN TEKENMATERIAAL

Sinds 1991 zijn wij het adres voor kunstschilder- en tekenmateriaal. Alle grote merken zoals Winsor&Newton, Royal Talens, Canson, Faber-Castell, LeFranc&Bourgeois, Caran d'Ache etc. staan bij ons op de plank.
Naast teken- en schildermaterialen vindt u bij ons boetseerklei, speksteen en de hiervoor benodigde gereedschappen, wissellijsten en passepartoutkarton en een uitgebreide collectie speciale papieren uit India en Nepal.

In de webwinkel vindt u voorlopig nog een kleiner assortiment dan in de toonbankwinkel. Is er een artikel dat u in de webwinkel niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. 

Naast de 15.000 producten die wij in voorraad hebben in de toonbankwinkel, vindt u in de webwinkel ook een aantal artikelen die wij normaal niet in voorraad hebben, maar die wij wel kunnen bestellen.

De prijzen in de webwinkel zijn globaal genomen ongeveer gelijk of iets lager dan in de toonbankwinkel. Aan de andere kant betaalt u voor bestellingen in de webwinkel vaak verzendkosten. Als u aan de toonbank iets koopt kunt u uw artikelen meteen meenemen. Bestelt u via het web dan kunt u de artikelen meestel dezelfde dag nog afhalen. 

Onze winkel openingstijden zijn:

Maandag:                 13.00 tot 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag:  9.00 tot 18.00 uur

Zaterdag:                   9.30 tot 17.00 uur